Furnizori de servicii

Puteți oferi abonaților dvs. un serviciu de plată rapid și sigur, care vă permite să creșteți disponibilitatea plății pentru serviciile dvs., să vă optimizați costurile și să creșteți profiturile.

Dacă compania dvs. este interesată să ofere abonaților săi un serviciu de plăți convenabil și accesibil, vă invităm să vă alăturați serviciului nostru de plată.

Terminale de plată. Terminalele Qiwi sunt disponibile pe tot teritoriul României - datorită disponibilității ridicate a serviciului, clienții dvs. vor plăti în mod confortabil serviciile. Comoditatea plății este un avantaj competitiv care vă permite să vă măriți baza de clienți.

Sistem. Cea mai puternică platforma de procesare a plăților nu numai în România, dar și în lume vă permite să mențineți o funcționare stabilă în timpul încărcărilor de vârf.

Cooperare. Abordare individuală, conexiune rapidă la sistem - capacitatea de a reduce costurile atunci când vă conectați și primiți rapid venituri din efectuarea plăților.

Publicitate pe terminale. Comunicare orientată spre clientul dvs. în procesul de plată, informații despre oferte speciale, știri, promoții. Programele de dezvoltare afiliată oferă o oportunitate de a crește impulsul și de a crește loialitatea utilizatorilor.

Cum să deveniți un furnizor Qiwi

Pentru conectarea la Terminale QIWI, scrieți la adresa de e-mail: office@qiwi.ro. În solicitare vă rugăm să ne oferiți suficiente informații despre activitatea dvs.

Solicitarea este revizuită în termen de 1-3 zile lucrătoare, după care vi se va oferi un proiect privind integrarea serviciului.

Contactează-ne:

Telefon: 0310 050 624

Fax: 0310 050 624

E-mail: office@qiwi.ro

Facebook: https://www.facebook.com/QIWI.Romania

Instagram: https://www.instagram.com/qiwi.romania

Despre sistem

Serviciul nostru de plată se bazează pe utilizarea diferitelor terminale de plată, permițând ca în câteva secunde să se efectueze plata.

QIWI România este operatorul de sistem care îndeplinește funcțiile de coordonare și susținere a activităților sistemului în ansamblu, reprezintă sistemul în relațiile cu participanții și organizațiile care nu fac parte din sistem și oferă informații și interacțiunea tehnologică a tuturor participanților la sistem.