Activati extraoptiuni COSMOTE prin intermediul QIWI

Prin intermediul terminalelor de plati Qiwi se pot activa extraoptiuni pentru operatorul COSMOTE fie ca sunteti utilizator de Cartela COSMOTE, Cartela Frog sau Cartela Internet.

 

Terminalele Qiwi va ofera acces la un nou serviciu personalizat care raspunde nevoilor dumneavoastra de comunicare. Acum puteti activa extraoptiuni direct prin intermediul terminalelor de plati, facilitand accesul la ofertele COSMOTE de comunicare in retea, comunicare in alte retele nationale sau internationale sau trafic de internet.
Pentru a accesa serviciul, dupa selectarea operatorului COSMOTE, terminalul va afisa tipurile de cartela pentru care puteti incarca credit sau activa o extraoptiune: Cartela COSMOTE, Cartela Frog sau Cartela Internet.

In urma selectarii tipului dumneavoastra de cartela terminalul va ofera doua posibilitati: reincarcare cu credit si noul serviciu de activare extraoptiuni.

Pasul urmator consta in selectarea valorii dorite de credit pentru reincarcare si activarea unei extraoptiuni. Valoarea selectata va influenta lista de extraoptiuni afisata pentru activare, doar extraoptiunile cu pret mai mic sau egal cu aceasta vor fi afisate. Daca pretul extraoptiunii este mai mic decat valoarea selectata pentru reincarcare, diferenta de credit va fi adaugata contului dumneavoastra.

Introduceti numarul de telefon in contul caruia doriti sa activati o extraoptiune, fie pe numarul dumneavoastra sau pentru o persoana draga. Lista de extraoptiuni disponibile pentru activare este personalizata individual pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de comunicare.


Pentru Cartela COSMOTE sau Cartela Frog pot exista 3 liste generice de extraoptiuni ce vor fi afisate in functie de profilul dumneavoastra de utilizator.
Daca nu ati mai avut activa pe cont o extraoptiune atunci toate ofertele promotionale pentru Cartela COSMOTE sau Cartela Frog vor putea fi activate prin terminalele de plata. Lista de extraoptiuni din oferta promotionala pusa la dispozitia dumneavoastra pentru activare va contine doar ofertele ce au un pret mai mic sau egal cu valoarea selectata pentru reincarcare.

In cazul in care in trecut ati beneficiat de o anumita extraoptiune si aceasta poate fi reactivata atunci ea va fi oferita pentru activare pe contul dumneavoastra.

Aveti o extraoptiune activa pe cont in momentul in care doriti sa efectuati o incarcare? Daca aceasta extraoptiune poate fi activata de doua ori intr-o luna atunci ea va fi disponibila pentru reactivare. Totodata va puteti spori beneficiile din extraoptiunea activa prin optiunile ON-TOP.

Pentru Cartela Internet toate extraoptiunile din oferta promotionala vor fi disponibile pentru activare, daca valoarea extraoptiunii este mai mica sau egala cu valoarea selectata pentru reincarcare.
Indiferent de optiunea pe care doriti sa o activati, diferenta dintre valoarea acesteia si valoarea selectata pentru reincarcare va fi creditata in contul dumneavoastra in momentul finalizarii cu success a tranzactiei.
 
  
Ce ne reprezinta:
  • tranzactii zilnic, la nivel mondial
  • de terminale de plata in 16 tari din Europa, America, Asia si Africa
  • de operatori de servicii din toata lumea, pe care suntem mandrii sa-i numim partenerii nostrii.
  • din populatia tarilor in care suntem prezenti folosesc serviciile noastre de plati.